Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, doreşte ca Supercupa României să se dispute în acest an la Târgu-Jiu. Rămâne de văzut dacă noul stadion va fi gata până atunci.

„Stadionul pe care ne dorim să organizăm Supercupa României este stadionul din Târgu-Jiu, dar nu avem elemente suficiente ca să ne asumăm un termen şi anume ca înainte de începerea campionatului să avem acest meci de Supercupă. O să accelerăm discuţiile cu Compania Naţională de Investiţii şi cu autorităţile locale din Târgu-Jiu”, a declarat preşedintele FRF.

Data disputării Supercupei României nu a fost stabilită. Constructorul arenei din Târgu-Jiu a înștiințat autoritățile locale că va termina lucrarea până la finalul acestei luni.

„Vom discuta dacă vom avea Supercupa înainte de începerea campionatului sau să găsim împreună o dată ulterioară. Ne interesează ca echipele noastre care vor participa în competiţiile europene să aibă parte de un parcurs cât mai bun şi trebuie să luăm în considerare şi parcursul naţionalei de tineret”, a mai spus şeful Federaţiei.

CFR Cluj va înfrunta în Supercupă câştigătoarea finalei Cupei României.

(Visited 14 times, 1 visits today)