În incinta Centrului Multifuncţional Craiova s-a deschis astăzi a doua ediţie de Târgului de Turism al Olteniei, considerat cel mai mare eveniment expoziţional din regiune dedicat acestei industrii.

Potrivit organizatorilor, acesta reuneşte în special expozanţi din ţară, dar şi din Bulgaria şi Serbia, care promovează turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventura, dar şi asigurările medicale şi de călătorie, organizările de evenimente, accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.
Cei care îşi prezentă aici ofertele sunt agenţiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale şi de călătorie, organizaţiile naţionale şi judeţene de turism, centrele de aventura şi agrement, organizatorii de evenimente, bănci şi instituţii financiare, muzee, teatre.
Concomitent cu ediţia a II-a a Târgului de Turism al Olteniei, care se va încheia pe 12 martie, se  desfăşoară și Horeca Expo Oltenia – expoziţie de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante. Companiile prezente la târg le oferă vizitatorilor diverse tombole, premii, vouchere şi oferte early booking şi aplică reduceri considerabile pentru cei care îşi rezervă vacanţa pe loc.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, consiliile judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.
De menţionat că instituţiile Primăriei Craiova îşi prezintă oferta de evenimente la Târgul de Turism Oltenia, vizitatorii putând afla despre evenimentele iniţiate de Filarmonica „Oltenia”, Opera Română Craiova, Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, Sala Polivalentă, Sport Club Municipal Craiova, Centrul Multifuncţional. Totodată, elevi ai Liceului de Artă ‘Marin Sorescu’ își demonstrează măiestriei lor desenând, în timpul Târgului de turism Oltenia, tablouri, caricaturi sau grafică pe şevalet.

(Visited 215 times, 1 visits today)