Doi foști membrii ai PMP, Liviu Andrei și Ion Săvoiu, fac parte din echipa PSD Târgu Jiu. Ambii s-au alăturat echipei conduse de senatorul Cristi Rujan, primul anul trecut, al doilea, în această lună. De altfel, Andrei a primit funcția de vicepreședinte al PSD Târgu Jiu. 

Liviu Andrei este cadru universitar, fost prefect de Gorj și fost consilier județean PMP. Acesta a ajuns acum lider în PSD Târgu Jiu. Informația a fost făcută publică de președintele organizației locale, Cristinel Rujan. Andrei a primit funcția de vicepreședinte în PSD Târgu Jiu. „Organizația PSD Târgu Jiu se întărește și îi urăm bun venit alături de noi profesorului universitar Liviu Andrei, fostul prefect al județului Gorj și subprefect al Capitalei. Cu astfel de oameni capabili și cu experiență în administrație vom reuși să recâștigăm încrederea târgujienilor”, a anunțat Rujan.

În 2016, Davițoiu și PMP s-au bazat pe Andrei, la alegerile locale, desemnându-l atât candidat la Primăria Târgu-Jiu cât și cap de listă la Consiliul Județean. Notorietatea fostului prefect a ajutat PMP să intre în conducerea județului. Dat afară din acest partid, vara trecută, Liviu Andrei s-a reorientat, acum, către PSD. Pentru Nicolae Davițoiu nu a fost o surpriză mutarea, pentru că PSD l-a susținut pe Liviu Andrei subprefect la Capitală.

Din echipa PMP a făcut parte și Ion Săvoiu, dar și acesta a făcut pasul, acum, spre PSD.

„Organizației PSD Târgu Jiu i se alătură încă un om politic valoros, în persoana lui Ion Săvoiu. Mă bucur că domnul Săvoiu a decis să facă echipă cu social democrații, în Organizația Municipală a PSD Gorj și îmi doresc ca împreună să obținem rezultate politice deosebite”, a scris Rujan pe pagina de socializare.

Săvoiu a mai făcut politică la PDL și PMP.

(Visited 83 times, 1 visits today)