Liderii PSD anunță noi învestiții pentru gorjeni!

„Continuăm investițiile pentru dezvoltarea Gorjului cu localitățile Bălești și Polovragi. Îi felicit pe domnii primari Mădălin Ungureanu și Gheorghe Epure pentru semnarea contractelor prin PNRR, în valoare totală de peste 4 milioane de lei, proiecte destinate locuitorilor celor două comune și nu numai. Împreună dezvoltăm Gorjul”, a anunțat, recent, Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

De altfel, nu sunt singurele investiții, de început de an, ale primăriilor PSD Gorj. Și primarul de Mușetești a semnat un proiect de 23 de miliarde pentru localitate.

„Continuă investițiile pentru dezvoltarea Gorjului cu localitatea Mușetești. Prin Programul ”Anghel Saligny”, în prezența domnului subsecretar de stat Dragoș Drăghescu, a fost semnat contractul în valoare de peste 23 de miliarde de lei vechi, care vizează introducerea sistemului de canalizare în localitate. Proiectul reprezintă încă o țintă atinsă de echipa PSD Gorj. Felicitări domnului primar Cosmin Ion Băban și echipei alături de care a lucrat la acest proiect”, a mai anunțat deputatul Weber.

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)