Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a demonstrat că poate schimba fața unei localități, că poate schimba mentalități dar și că poate crea cu adevărat locuri de muncă într-o comunitate ce părea fară speranță. Și nu s-a oprit aici, a crescut încrederea tinerilor din oraș să devină antreprenori. Iar numărul celor care au ales să își deschidă o afacere în oraș a crescut.

„Am avut deosebita plăcere ca astăzi să fiu alături de doi tineri din orașul Rovinari la debutul lor în lumea antreprenorială.Deși meseriile lor de bază sunt altele, Ionuț Luculescu fiind inginer la Autoliv, iar Barbă-Roșie Ionela Alexandra medic rezident la Spitalul „Victor Babeş“ Craiova, cei doi și-au propus să facă ceva în plus care să le aducă și o altfel de satisfacție”, a transmis Robert Filip, demonstrând că se poate.

„Astfel, Ionuț și Alexandra, care și în viața de zi cu zi sunt parteneri, au adus și la Rovinari conceptul 5 To Go, brandul 100% românesc al cafenelei atât de apreciată de tineri și nu numai. Așadar, începând de astăzi, pe strada Jiului Nr.11B, în fiecare zi de luni până duminică, între orele 7:00 și 18:00, puteți savura o cafea de calitate și un sandviș savuros într-o ambianță deosebit de armonioasă”, a făcut public primarul, urându-le mult succes, Ionut Luculescu și Alexandrei Barbă-Roșie.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)