Biblioteca Şcolii Gimnaziale „Victor Popescu” Valea cu Apă, Fărcăşeşti, beneficiază de noi echipamente și materiale pentru activitățile de învățare. Pe langa sprijinul oferit de autoritatea locală, biblioteca s-a bucurat de un ajutor nesperat al CEZ.

Cu sprijinul Grupului CEZ în România biblioteca a primit:echipamente electronice: laptopuri, videoproiector, laminator și un xerox pentru ca elevii din ciclurile primar și gimnazial să poată accesa materialele educaționale;cărţi de ficțiune și alte volume atractive pentru generațiile actuale.

Proiectul Generatorii de bine este derulat anual în cadrul companiei cu ajutorul angajaților care înscriu și propun proiecte cu o misiune comună: implicarea în comunitate prin îmbunătățirea calității vieții unor grupuri vulnerabile.

„Gânduri pe hârtie, gânduri în eter” reprezintă proiectul propus de o angajată din cadrul serviciului Call Center, ca un răspuns la nevoile educaționale identificate în comunitate. În parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Victor Popescu” Valea cu Apă, Fărcăşeşti, inițiativa a inclus achiziția a 8 laptop-uri, 1 videoproiector, 1 laminator, 1 xerox și aproximativ 300 de cărți pentru revitalizarea bibliotecii școlare.

(Visited 1 times, 1 visits today)