Ei sunt cei trei îngeri păzitori, angajați ai forțelor de intervenție ISU Gorj, subunitățile Novaci și Turceni, aflați în timpul liber, care nu au ezitat nici o fracțiune de secundă să intervină la teribilul accident petrecut ieri în localitatea Țânțăreni, unde s-a întâmplat să fie martori oculari. Asta transmite chiar autoritatea locală din Bumbești Pițic, care felicită salvatorii pentru curaj. 

„Unul dintre ei, cel care a intervenit primul, pentru că se afla chiar în spatele autotrenului care a provocat sinistrul eveniment, este consăteanul nostru Epure Ionuț”, spun și reprezentanții Primăriei Bumbești Pițic, „cel care este plin de noroi în imaginea de mai jos, așa cum a fost surprins după o altă dură intervenție, petrecută cu ceva timp în urmă”.

„Promptitudinea, curajul, sacrificiul și eroismul cu care a acționat acest om minunat, a făcut ca o mamă cu trei copii minori să se poată bucura în continuare de frumusețile vieții, el fiind cel care a mobilizat prin apeluri rapide la serviciile de urgență și intervenție practică specializată, toate forțele necesare stabilizării situației, inclusiv un elicopter SMURD. Noi știm că în viață nu este nimic întâmplător și mai știm, de asemenea, că atunci când destinul vrea să te încerce, chiar dacă o face destul de urât, îți trimite brațele neînfricate și inima de aur ale unui suflet nobil ca al lui Ionuț.Drept pentru care îți cerem, dragă Ionuț, permisiunea să ne mândrim că ești consăteanul nostru, dar mai ales să te felicităm sincer că meseria pe care o practici cu atâta demnitate și responsabilitate, ai transformat-o demult într-o adevărată profesiune de credință. Tot ce ne mai putem dori este ca și noi să reușim să îți urmăm, măcar în parte, excepționalul exemplu”, a mai transmis autoritatea locală

(Visited 32 times, 1 visits today)