Solicitarea făcută de primarul Cosmin Morega către CNI, din luna noiembrie, privind reabilitarea și modernizarea stadionului municipal, a intrat în atenția reprezentanților CNI.

Mai exact, aceștia au răspuns primarului și reprezentanților Primăriei Motru că pentru solicitarea făcută este necesar să prezinte o serie de documente, cum ar fi: studiu de fezabilitate, studiu de energie alternativă, extrasul de carte funciară, studiu geotehnic, plan de ridicare topografică, precum și alte avize și documente necesare demarării acestui proiect ambițios pe care edilul Morega dorește să îl realizeze cu orice preț.

Mai exact, în solicitarea făcută de primar, în scurta prezentare făcută către CNI, acesta a spus că este necesar a se investi în acest complex sportiv pentru toate secțiile existente. Se dorește reabilitarea camerelor de cazare, acoperirea complexului, modernizarea și dotarea cu mobilier, cu aparate de forță a întregului complex, pentru toate secțiile (lupte, box, fotbal), refacerea sistemului de irigare al stadionului, refacerea împrejmuirilor și a iluminatului, asfaltare și realizare de căi pietonale și parcări în incinta stadionului, dar și multe alte lucrări necesare atât pentru stadionul natural, cât și pentru cel sintetic. Odată cu obținerea acestor fonduri, valoarea acestui complex sportiv ar fi una mare pentru întreg județul, dând ocazia ca la eventualele evenimente sportive, lupte, fotbal, box și altele, Motrul să ofere o alternativă pentru a se putea desfășura aceste competiții în condiții optime. Este de remarcat faptul că acum clubul sportiv funcționează în condiții optime, nu are datorii și, din acest an, are echipă de fotbal în Liga a 4-a (care a fost desființată în 2016).

(Visited 22 times, 1 visits today)