Profesorul emerit doctor inginer Chisamera, de la Universitatea Politehnica București, Cetățean de Onoare al comunei Stejari! Alte patru personalități și fost cinstite de autoritatea locală.

De la finalul săptămânii trecute, profesorul emerit dr.ing. Mihai Chisamera, de la Universitatea Politehnica București, este Cetățean de Onoare al comunei Stejari. Asta, urmare a inițiativei autorității locale care a decis ca cinci personalități ale localității să ocupe un loc de cinste bine meritat în istoria comunei. Alături de profesorul emerit se mai află și prof.Elena Motorga, cea care a realizat monografia localității Stejari, numită ,,comună nouă cu rădăcini străvechi”, dar și mama fostului prefect Liviu Andrei, Lucia Andrei, fost învățător în comuna, cea care l-a avut elev pe Golumbeani C.Eugenie, savant de talie mondială. Aceiași distincție a primit-o si Puianu Constantin, profesor diplomat al Institutului Pedagogic București, cadru didactic specializat în disciplinele matematică și fizică, acum în etate de 90 de ani, dar și medicul stomatolog Jean Diaconu, totodată profesor universitar și chiar membru al Comisiei Științifice a Ministerului Sănătății, cu ani în urmă.

Primarul Păiuși Robert, le-a oferit celor cinci câte o plachetă, o icoană, câte un buchet de flori pentru cele două doamne și câte o sticlă de vin pentru cei trei domni. Evenimentul a fost completat de un moment artistic iar, la final, primăria a organizat o masă festivă la care au participat toți cei prezenți.

(Visited 11 times, 1 visits today)