Sărbătorile de iarnă au fost făcute în casă nouă pentru membrii unei familii greu încercate din Bumbești-Pițic. Ajutorul lor a venit de la liberalul Ion Iordache, liderul PNL Gorj, senator dar și de la primarul.liberal al comunei, Irina Cojocaru.

Acum trei luni, familia Ilieși din Bumbești Pițic a trecut printr-o tragedie! Bunicul celor doi copii a murit în incendiul care le-a ars și agoniseala de o viață! Îndurerați și rămași fără casă, membrii familiei s-au adăpostit într-o anexă, arsă și ea parțial.

„Primarul comunei, Irina Cojocaru, mi-a solicitat sprijinul și, de astăzi, o casă modulară a devenit noul cămin al familiei Ilieși!Sunt bucuros că, împreună cu oamenii de bine din jurul meu, continuăm tradiția de a oferi un real ajutor gorjenilor aflați în situații extreme!”, a precizat senatorul Iordache.

„Îi îndemn pe toți cei care își doresc să facă un bine, să se alăture campaniilor noastre umanitare și să încercăm să schimbăm soarta unor oameni aflați în situații de viață și de moarte!”, a completat parlamentarul liberal.

(Visited 16 times, 1 visits today)