Un incident neobișnuit s-a petrecut duminica dimineața. Un șofer care fugea de poliție, a ajuns cu mașina în Parcul Coloanei după ce în fuga sa de organele de poliție, șoferul a distrus și sensul giratoriu. De langa parc. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe DN 67 Scoarța, un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit. Ajunși la fața locului polițiști au constat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i-au solicitat documentele pentru control acesta nu s-a confirmat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu Jiu. Polițiști au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intrarea în municipiul Târgu Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor”, anunță IPJ Gorj.

De altfel, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice”, subliniază IPJ. Cu siguranță șoferul va fi pus la plată și pentru pagubele create în drumul său spre parc.

(Visited 12 times, 1 visits today)