Relansarea economică, de asta are nevoie țara noastră în viitorul imediat. Prin măsurile economice și sociale întreprinse în perioada în care s-a aflat la guvernare, Partidul Social Democrat a reușit să aducă România la un nivel care a permis tuturor locuitorilor săi un trai decent. Fie că vorbim de copii, cărora le-au fost crescute alocațiile, de cei care au un loc de muncă, pentru care PSD a făcut tot posibilul să crească salariul minim pe economie, sau de pensionari, care s-au bucurat de pensii majorate, Partidul Social Democrat s-a implicat în vederea ridicării standardului de viață în România. Din păcate, la un an de la preluarea guvernării, PNL a înregistrat un regres puternic în dezvoltarea economică, astfel că PSD va avea nevoie de timp să readucă țara la nivelul la care a lăsat-o.

Partidul Social Democrat, prin reprezentanții săi, are capacitatea de a găsi cele mai bune soluții pentru repornirea motoarelor economiei. Programul de guvernare cu care candidații PSD vin în fața alegătorilor include un întreg capitol cu soluții clare de creare a locurilor de muncă și cu scheme de sprijin pentru întreprinzători. Asta cer și oamenii, în cadrul întâlnirilor pe care le eu cu candidații PSD la alegerile parlamentare.

Într-o postare pe facebook, primarul localității Stejari, Robert Ionuț Păiuși, a mărturisit că gorjenii sunt disperați din cauza situației în care se află ca urmare a măsurilor profund greșite luate de guvernul PNL și își pun speranța în candidații PSD.

”Azi am fost în campanie, ca și responsabil de zonă, în comuna Stoina, alături de o frumoasă echipă și de doamna președinte Bușe Ioana. Am ascultat nemulțumirile tuturor celor cu care ne-am întâlnit și concluzia care se desprinde este una singură și extrem de izbitoare: lumea este tot mai nemulțumită de măsurile restrictive luate de cei aflați la guvernare și care se răsfrâng asupra vieților noastre și asupra cheltuielilor zilnice pe care le avem de făcut.
Noi avem soluții. Programul PSD de guvernare include toate măsurile necesare pentru redresarea economică și socială a țării noastre! Cu echipa PSD continuăm împreună drumul spre bunăstare și dezvoltare a județului Gorj”, se arată în postare de pe facebook a primarului Robert Ionuț Păiuși.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de Asociația Pro Gorjeanul – portal: www.progorj.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

(Visited 27 times, 1 visits today)