Ion Iordache, senatorul liberal, împreună cu prefectul județului au fost prezenți, la finalul săptămânii trecute, în comuna Aninoasa.

„Împreună cu prefectul Cristina Cilibiu am discutat astăzi(n.r.vineri) cu oamenii din Aninoasa. Zeci de familii dintr-un sat riscă să rămână izolate după ce calamitățile au afectat structura de rezistență a singurului pod de acces în comunitate. Apoi am mers la Licurici, unde podețul de pe strada Școlii trebuie consolidat rapid. În urma acestei vizite, prefectul Cristina Cilibiu a și solicitat fonduri din bugetul de intervenții al Guvernului, iar eu voi sprijini această cerere la nivel central”, a transmis liderul PNL Gorj.

De altfel, săptămâna viitoare vor intra în evaluarea Guvernului obiective afectate de calamități din 13 localități. Cei doi liberali au fost apoi și la Licurici.

„Am remarcat o mare diferență între cele două administrații locale. Dacă primăria Aninoasa funcționează în condiții inacceptabile, la Licurici m-a impresionat profesionalismul tuturor celor din primărie, modul de lucru eficient în condiții moderne și numărul mare de investiții finalizate! Felicitări domnului primar, Vasile Măciucă”, a completat parlamentarul.

(Visited 6 times, 1 visits today)