Căminul Cultural din Bobu, comuna Scorța, are o nouă înfățișare. Clădirea suportă în prezent, lucrrări ample de reabilitare și modernizare atât în interior cât și în exterior, fapt care a schimbat imaginea deplorabilă a vechii clădiri. Căminul are și un acoperiș nou, iar lucrările continuă cu rapiditate.

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, este convins că acest cămin nou va fi inaugurat deja în primăvară, asta deși constructorul are la dispoziție un an de zile să termine lucrarea. ,,Lucările sunt avansate, se lucrează și la interior dar și la exterior. Eu cred că în primăvară, mult mai devreme decât s-a estimat, clădirea va fi inaugurată”, a declarat edilul local de Scoarța. Contractul cu constructorul care prestează la reabilitarea căminului din Bobu s-a semnat în luna august a acestui an. Este vorba despre firma Sprintscan Explorer din județul Gorj care va executa lucrarea pentru 590.000 de lei.

Investiția din Bobu este una amplă. Mai exact, clădirea va fi reabilitată în totalitate și va fi și dotată cu aparatură de ultimă generație, cu costume populare, mese de tenis și șah. Beneficiarii investiției sunt cetățenii din zonă Bobu, deși nu există cămin cultural funcțional în toată comuna. Proiectul va fi realizat în cadrul Submăsurii 7.6 – Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

(Visited 120 times, 1 visits today)