Ultimii patru ani au fost unii benefici pentru comunitatea locală din Fărcășești. Asta pentru că, în mandatul 2016-2020, în comuna Fărcășești s-au atras fonduri europene, guvernamentale și s-au făcut achiziții din buget local.

Edilul localității, Constantin Drăgoescu, anunță astfel reabilitarea și deschiderea școlii din Rogojelu și cumpărarea unui tractor. Pentru a-l doilea mandat, edilul local, candidat PNL, promite însă și racordarea comunei la gaze, la canalizare și rezolvarea problemelor cu apă, în toată localitatea. Totul, pe fonduri europene.

Aceste investiții nu au fost principala preocupare a edilului local ci și îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a ulițelor sătești. Infrastructura rutieră a fost în top, dovadă că ulița Călugăreni a fost bituminată pe o lungime de un kilometru, iar, drumul din satul Valea cu Apă a fost reabilitat cu un covor de bitum și rigole, ca în satele Roșia Jiu și Rogojelu să se pună un nou covor de bitum, pe 4 km, din buget local. Asta, în timp ce la Rogojelu se lucrează acum la șanțurile dalate, pe o lungime de un kilometru.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)