Comuna Fărcășești va avea, în viitorul apropiat, prima sa sală de sport. O spun cei de la Compania Națională de Investiții, care au trecut comuna gorjeană, la finalul anului trecut, în lista localităților care vor avea finanțate aceste investiții, CNI fiind în proces de licitație pentru obiectivul din satul Valea cu Apă. De altfel, pentru viitoarea sală de sport, primarul comunei, Constantin Drăgoescu, spune că a și predat amplasamentul, iar investiția va fi realizată în incinta Școlii  Gimnaziale ,,Victor Popescu”, din localitate.

Fărcășeștiul este una dintre localitățile  din județ care apare în lista celor de la CNI cu obiectivul ,,sală de sport”, aprobat pentru construcție. Nu se cunoaște încă valoarea lucrării, deoarece CNI este structura care pregătește terenul pentru viitorul constructor, compania fiind cea care va organiza licitația și va trimite firma câștigătoare a lucrării în Gorj, la Fărcășești. Primarul spune însă că are răbdare și așteaptă constructorul, sperând ca lucrarea să înceapă poate chiar după sărbătorile pascale. Din păcate, starea de urgență în care se află România, întârzie și aceste proceduri, și, evident, și viitoarea investiție din Gorj.  Edilul explică faptul că viitoarea sală de sport va avea 180 de locuri, va fi modernă și pretabilă pentru sporturile practicate atât de elevii școlii cât și de adulți, investiția urmând să fie un punct important de strângere a comunității.

Tot pe CNI, comuna Fărcășești a mai prins o finanțare, pentru realizarea viitorului cămin cultural al comunei. Investiția se află pe lista de sinteză a companiei.

(Visited 47 times, 1 visits today)