Pentru a scăpa de interimatul în care se află de doi ani de zile la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, Constantin Bodescu, directorul economic al unității, și-a încercat de trei ori norocul pentru un post de execuție la Consiliul Județean Gorj. La două concursuri nu s-a mai prezentat, iar la ultimul a obținut însă nota 1,2 la scris, fapt care nu l-a mai făcut apt pentru interviul, susținută luni doar de contracandidata sa. Postul de consilier superior la Compartimentul achiziții publice și disciplină contractuală din cadrul CJ Gorj a fost ocupat astfel de Teodora Achim care a obținut punctaj maxim la interviu și nota 7,24 la scris. Teodora Achim este fost contabil-șef al Interex Târgu-Jiu și soția lui Florinel Achim, șef Serviciu în cadrul CJ Gorj.

Serviciul achiziții publice și relații contractuale, Direcția tehnico-economică, dezvoltare regională și relații externe din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Gorj a fost disputat, la scris, doar de Bodescu și Achim. Lupta susținută pe 21 august părea cât de cât egală, Bodescu fiind director economic interimar la Serviciul Județean de Ambulanță iar Teodora Achim, fost contabil-șef la Interex Târgu-Jiu în perioada 2004-2013, iar în ultimul an, economistă cu experiență la SC TEHNOTOP GROUP SRL din Craiova dar și la Independent Oil Tools Irak din Regiunea Kurdistan, unde, anul trecut, a prestat ca și contabil-șef pentru suma de 27.417 dolari.

Greu la scris cu boii mici..

La scris însă Bodescu nu a fost pregătit, subiectele de concurs dându-i directorului economic interimar al SJA Gorj mari bătăi de cap. Bodescu a reușit astfel performanța de a obține la această probă doar 12 puncte, în traducere nota 1,2, în timp ce Achim s-a dovedit pregătită luând 72,45 de puncte, adică nota 7.24.

La interiviul de luni a mai intrat, în concluzie, doar Teodora Achim care a lăsat cu gura căscată comisia de concurs a CJ Gorj, comisie care i-a dat acesteia nota maximă, adică 10 și 100 de puncte în palmares. Punctajul total obținut de candidata admisă și la ultima probă a fost de 172,45 de puncte.

Deși la concurs se mai puteau face contestații, finalul a fost relevant pentru Bodescu care a revenit astfel spășit la Ambulanța Gorj pe postul interimar, cu experiență la activ.

Acesta și-a încercat norocul de trei ori, chiar dacă la două concursuri nu a mai avut curajul să se prezinte..

Interimat de 7 ani pentru directorul tehnic

De altfel, acesta mai are de așteptat măcar cinci ani până când poate să susțină și el un concurs pe postul ce-l ocupă în ograda lui Marinică Niculescu, nu de alta dar directorul tehnic al SJA a stat interimar 7 ani pe post până când a dat, în sfârșit, concurs.

Cătălin Cosor a așteptat stoic 7 ani până când de la centru s-a dat verde pentru postul său de la Ambulanța Gorj, așa că Bodescu își mai poate face, între timp, încă o afacere cu miere

până când superiorii săi de la București se vor îndulci și-i vor asigura și lui stabilitate în funcție,

 

(Visited 512 times, 1 visits today)