Echipa de fotbal a comunei Fărcășești vrea sa fie campioana Ligii a IV-a, Gorj. De altfel, CS Vulturii Fărcășești se luptă pentru accederea în finala Cupei României la liga a IV-a. Returul semifinalei se va juca însă pe stadionul din Fărcășești, aici fiind așteptați miercuri jucătorii de la Turceni. Autoritatea locală din Fărcășești a susținut echipa.

Acum, echipa din Turceni, este favorită, fiind la mâna ei, în timp ce Vulturii din Fărcășești stau la pândă, așteptând un pas greșit din partea celor de la Turceni.

În urma cu câteva zile, cei de la Turceni s-au deplasat pe terenul surprizei plăcute din această ediție de campionat, Unirea Țînțăreni.

Brigada de arbitri trimisă de cei de la AJF Gorj pentru meciul de la Țînțăreni a fost următoarea: la centru -Trocan Albert, iar la cele două tușe – Udrea Doriana și Niculescu Darius Grigore Mădălin. Prestația celor 3 va fi sub atenția lui Tutunaru Cosmin.

De partea cealaltă, cei ce ocupă locul 2 în acest moment, Vulturii Fărcășești, au mers pe terenul celor de la Motru. La acest meci dreptatea a fost impărțită de următorii: Bănciulea Irinel, Munteanu Marian Ion și Rusu Andrada. Tutunaru Pavel-Cristian va urmări prestația acestora.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)