În data de 24 februarie, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Motru, Casa de Cultură a Municipiului Motru şi organizaţiile pensionarilor au organizat „Balul Nunţii de Aur”.

Acţiunea s-a constituit ca o manifestare a respectului faţă de familiile din Motru care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Evenimentul, care a devenit deja o tradiţie s-a desfăşurat la Catedrala Ortodoxă din Motru. Din cauza restricţiilor impuse ca urmare a pandemiei Covid-19, nu a fost posibilă şi organizarea unei mese festive în cinstea sărbătoriţilor.
Data aleasă pentru desfăşurarea evenimentului a fost ziua de 24 februarie, când românii sărbătoresc Dragobetele, ziua dragostei.
Au participat la acest eveniment deosebit 11 familii, care au primit din partea organizatorilor suma de 500 de lei, o diplomă şi un buchet de flori.
Au participat familiile: Brebinaru Mihail şi Maria; Busuioc Lazăr şi Antonia; Cuţui Dumitru şi Varvara-Sonia; Dobrogeanu Gheorghe şi Mariana; Dosoniu Ion şi Viorica; Drumuş Dorel şi Elisabeta; Frăţilă Constantin şi Maria; Oprică Tudor şi Viorica; Tomescu Petre şi Anica; Turburan Cristel şi Oprica; Vasilescu Marian şi Constantina.

(Visited 71 times, 1 visits today)