Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu le cere bani membrilor acţionari şi suporterilor, pentru a putea să-şi achite datoriile către doi foşti jucători, evitând astfel depunctarea care ar putea însemna retrogradarea în Liga a III-a.

Pandurii riscă să-i fie retrase nouă puncte dacă nu îşi va achita datoriile către cei doi jucători până la data de 30 mai 2019, ora 24.00. În cauză sunt litigiile câștigate la FIFA de către fotbaliștii profesioniști Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic, aflați sub contract cu clubul la data de 19.10.2016, când Pandurii a intrat în procedura insolvenței. Cu două etape înaintea finalului sezonului, Pandurii ocupă locul 15, ultimul de menţinere în Liga a II-a.

Având în vedere faptul că, pentru semnarea acestor contracte cu jucătorii în anul 2016, membrii acționari și-au dat acordul asupra sumelor atribuite fiecărui contract, le solicităm public spijinul financiar pentru a onora sentințele FIFA și a evita depunctarea clubului pe altă linie decât cea sportivă.

Ținând cont de eforturile mari pe care actualii jucători și angajații clubului le fac pentru a menține clubul în activitate, facem apel, de asemenea, la suporterii echipei, persoane juridice și fizice, asociații, organizații sindicale ș.a, care pot sprijini clubul pentru a depăși acest moment și a preveni o retrogradare datorată asumării fostelor administrații a unor contracte de acest gen.

Este binevenit orice sprijin financiar, iar depunerile se pot face direct în casieria clubului, drept sume cu destinație fixă, respectiv achitarea contractelor celor doi jucători, conform Deciziilor FIFA. Pandurii Tg. Jiu va asigura intrarea gratuită pe noul Stadionul Municipal din Tg. Jiu, pe tot parcursul sezonului competițional 2019 – 2020, tuturor celor ne vor sprijini pentru depășirea acestui moment de cumpănă în istoria clubului”, arată un comunicat al clubului.

(Visited 33 times, 1 visits today)